Påsklovsaktiviteten 2017

Måndagsmorgonen den 10 april kl. 10.30 anlände alla deltagare till prova på kursen, vi började med att ha genomgång utav dagen och ha en liten namngenomgång.
Sedan begav vi oss till agilityplanen för att träna agility, det var både kul, och lärorikt för alla deltagare. Efter agilityträningen åt vi vår matsäck som vi hade tagit med oss. Efter lunchen stod små kombinationer, alltså flera agilityhinder på rad, på schemat, alla hundar och deltagarna var superduktiga. Runt kl. 13.00 avslutades dagen och alla fick säga något dem tyckte var bra under dagen. 

På tisdagen stod rallylydnad på schemat, vi började dagen med att ha genomgång utav dagen samt repetera våra namn! Sedan tränade vi rallylydnad. Efter lunchen körde vi lite lekar och stafetter med våra hundar vilket var väldigt uppskattat! Efter lekarna fortsatte vi med rallylydnad. Dagen avslutades vid kl 13 med att även idag säga något som varit bra under dagen.

På onsdagen så hade ledarna byggt tre olika rallybanor. Två stycken enkla och en lite mer avancerad. Vi övade på rallylydnad tills det var dags att äta lunch, och efter lunchen tränade vi på på några agilitykombinationer. Sedan fikade vi och deltagarna fyllde i en utvärdering. Efter fikat var det dags för agilityuppvisning, där föräldrar fick komma och kolla!

Efter uppvisningen fick alla deltagare varsitt diplom och sedan fick dem som ville vara med på ett gruppfoto. Tusen tack för en rolig och lärorik påsklovsaktivitet! Hoppas att vi ses på tisdagsträffarna under våren!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mikael Svanborg » Koppeltvång - vad är det? :  ”Det finns också en hundrastgård i Saltsjöqvarn numera.”

  • Linn Leiderö-Palmlöv » Sommarlägret 2016!:  ”Vad roligt att få läsa hur kul ni har haft det och vilka härliga bilder! Lia va..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln